Kevään 2023 uudet Koodikerhot

Kevätkausi on lähtenyt vauhdilla käyntiin! Iloksemme voimme todeta, että uusia Koodikerhoja on käynnistynyt eri puolille Suomea. Suuret kiitokset kaikille Koodikerho-verkostoon mukaan ilmoittautuneille vapaaehtoisille ohjaajille sekä mukaan lähteneille yhteistyökouluille. Olette olleet mukana tekemässä hienoa ja arvokasta työtä lasten ohjelmointiosaamisen eteen!

Keväällä 2023 käynnistyneet uudet Koodikerhot:

  • Hansakallion koulu, Espoo
  • Itä-Suomen koulu, Lappeenrannan yksikkö
  • Juupajoen koulukeskus, Juupajoki

Löydät aktiiviset Koodikerhot sivustoltamme ylläpitämästämme kartasta. Päivitämme kerhokarttaa, kun saamme tietoa uusista käynnistyneistä Koodikerhoista.

Etsimme jatkuvasti Koodikerho-verkostoon lisää uusia innokkaita vapaaehtoisia ohjaajia vetämään kerhoja ympäri Suomea. Vetäjäksi voi ryhtyä kuka tahansa asiasta innostunut aikuinen, niin opettajat, koodarit, kuin ohjelmoinnista kiinnostuneet lasten vanhemmat – lähde siis mukaan toimintaan tai vinkkaa ohjelmointitaitoiselle kaverillesi asiasta!

Ilmoittautuminen >>

Seuraa Koodikerhoa!