#Mimmitkoodaa pistää hyvän kiertämään – palkintosumma lahjoitettiin Koodikerho-toiminnan tukemiseen

Huimasti kasvanut #Mimmitkoodaa siirtää menestyksensä hedelmät eteenpäin. #Mimmitkoodaa-ohjelmaa pyörittävä Ohjelmisto- ja e-business ry on päättänyt lahjoittaa pokkaamansa palkintosumman lasten Koodikerho-toiminnan tukemiseen.

#Mimmitkoodaa on vahvassa myötätuulessa, niin toiminnan laajuuden kuin sen arvostuksenkin suhteen. Keväällä plakkariin helähti Vuoden Mesoaja -palkinto Messukeskuksessa. Ohjelmisto- ja e-business ry:n Rasmus Roiha ja #Mimmitkoodaa-ohjelman Milja Köpsi pokkasivat ylpeinä myös 3000 euron rahapalkinnon tilaisuudessa.

”Nyt on aika laittaa hyvä kiertämään. Lahjoitamme Mesoaja- palkintosumman lasten koodausta edistävän Koodikerhon toiminnan tukemiseen. Koodikerhon toiminta innostaa yli yhdeksänvuotiaat tenavat kokeilemaan koodikieltä hauskoilla tavoilla ja esimerkeillä. On äärimmäisen tärkeää, että lapset tutustuvat koodauksen maailmaan ja se onnistuu siten, että toiminta on hauskaa ja innostavaa”, toteaa toimitusjohtaja Rasmus Roiha.

”Hauskuuden lisäksi on Koodikerhon toiminta myös todella tarpeen: ohjelmistoalalla on huutava työvoimapula! Me uskomme, että kirjoittamisen ja laskemisen rinnalla lasten tulisi oppia myös koodikieltä. Emme me tosin ammattikoodaajia kouluta vaan annamme lapsille mahdollisuuden päästä ymmärtämään koodauksen maailmaa mukavan toiminnan ohessa. Käykää ihmeessä muutkin katsomassa sivuiltamme kuinka helppoa Koodikerhon tukeminen on!”, ilahtuu Timo Väliharju, Koodikerhon toiminnanjohtaja.

Koodikerho kiittää tuestanne!

Koodikerho innostaa lapsia kuten (vasemmalta) Tommi, Sofiia, Tuomas ja Joona koodaamaan. Mukana iloisissa tunnelmissa ovat myös Ohjelmisto- ja e-business ry:n toimitusjohtaja Rasmus Roiha (vasemmalla) ja tämän koodikerhon vetäjä Jukka Miettinen Nitor Oy:sta (keskellä). Kuva: Rasmus Roiha

Lue lehdistötiedote kokonaisuudessaan: "#Mimmitkoodaa pistää hyvän kiertämään!"
(Julkaistu 5.6.2019, Ohjelmisto- ja e-business ry)

 

Lisätiedot:

Rasmus Roiha, Ohjelmisto- ja e-business ry, toimitusjohtaja, 0400 180 434, rasmus@ohjelmistoebusiness.fi

Milja Köpsi, vetäjä, #Mimmitkoodaa-ohjelma, 040 152 5154, milja@mimmitkoodaa.fi

Timo Väliharju, Koodikerhon toiminnanjohtaja, COSS ry, 050 330 3339, info@koodikerho.fi

Seuraa Koodikerhoa!