Syksyn uudet Koodikerhot

Syyslukukausi on lähtenyt vauhdilla taas käyntiin! Iloksemme voimme todeta, että uusia Koodikerhoja on käynnistymässä eri puolille Suomea. Suuri kiitos kaikille Koodikerho-verkostoon mukaan ilmoittautuneille vapaaehtoisille ohjaajille sekä mukaan lähteneille yhteistyökouluille.

Syksyllä 2019 käynnistyvät uudet Koodikerhot:

  • Keski-Nurmon koulu, Isokoski
  • Oulun normaalikoulu (Koskela), Oulu
  • Kurittulan koulu, Masku
  • Karamzinin koulu, Espoo
  • Cygnaeus skolan, Turku

Löydät aktiiviset Koodikerhot sivustoltamme ylläpitämästämme kartasta. Päivitämme jatkuvasti kerhokarttaa, kun saamme tietoa uusista käynnistyneistä Koodikerhoista.

Etsimme jatkuvasti Koodikerho-verkostoon lisää uusia innokkaita vapaaehtoisia ohjaajia vetämään kerhoja ympäri Suomea. Vetäjäksi voi ryhtyä kuka tahansa asiasta innostunut aikuinen, niin opettajat, koodarit kuin ohjelmoinnista kiinnostuneet lasten vanhemmat – lähde siis mukaan toimintaan tai vinkkaa ohjelmointitaitoiselle kaverillesi asiasta!

Ilmoittautuminen >>

 

Seuraa Koodikerhoa!