Olisitko Sinä kiinnostunut ohjaamaan lapsille Koodikerhoa?

Kevään Koodikerhot ovat päättymäisillään ja on aika alkaa suunnitella syksyllä 2019 alkavia Koodikerhoja. Suuret kiitokset kaikille tämän kevään Koodikerhoja vetäneille mahtaville vapaaehtoisille ohjaajillemme ympäri Suomea – olette olleet mukana tekemässä hienoa ja arvokasta työtä lasten ohjelmointiosaamisen eteen!

Etsimme mukaan Koodikerho-verkostoomme lisää uusia innokkaita vapaaehtoisia ohjaajia vetämään lasten Koodikerhoja. Tällä hetkellä meillä on kova pula ohjaajista erityisesti seuraavilta alueilta:

 • Helsinki
 • Vantaa
 • Espoo
 • Tampere
 • Lahti
 • Tuusula
 • Kirkkonummi
 • Oulu
 • Siuntio
 • Kouvola
 • Porvoo
 • Nurmijärvi
 • Seinäjoki

Olisitko Sinä kiinnostunut ohjaamaan lapsille seitsemän kerran Koodikerhon paikkakunnallasi yhteistyössä oman lähikoulunne kanssa? Kerhon vetäjäksi voi ryhtyä kuka tahansa asiasta innostunut aikuinen: niin opettajat, koodarit kuin ohjelmoinnista kiinnostuneet lasten vanhemmat. Tärkeintä on, että kerhon vetäjä on varustettu avoimella ja leikkisällä mielellä. Tarjoamme kerho-ohjaajille valmiit opetusmateriaalit, joihin voit halutessasi tutustua vapaasti täällä.

Lähde siis mukaan Koodikerhon toimintaan täyttämällä oheinen lomake ja vinkkaa asiasta myös ohjelmointitaitoiselle kaverillesi!

Seuraa Koodikerhoa!