Ilmoittautuminen lasten koodausiltaan 2.5.2018 Helsinkiin!

Tervetuloa lasten koodausiltaan 2.5.2018 Helsinkiin!

Psst, pikkukoodarit!

Valtakunnallinen Koodikerho-verkosto järjestää yhteistyössä Nordnet Bank AB:n kanssa 2.5.2018 kaikille kiinnostuneille avoimen lasten koodausillan Helsingissä. Tilaisuus tarjoaa 7-10 -vuotiaille tuleville talenteille mahdollisuuden tutustua ohjelmoinnin alkeisiin. Aiempaa kokemusta ei tarvitse olla – riittää että sinulta löytyy avointa ja leikkisää mieltä!

Mukaan tarvitaan vain aikuinen avustaja ja innokas pikkukoodari. Omaa läppäriä et tarvitse vaan tilaisuudesta löytyy konepaikat kaikille.

Aika: 2.5.2018 klo 17:30-19:30

Paikka: Nordnet Bank AB, Yliopistonkatu 5 (3.kerros), 00100 Helsinki

 

Ohjelma:

17:30 Tilaisuus alkaa, tervetuloa

17:40 Koodinimi & Karkkirobotti, tietokoneettomat harjoitukset

  • Koodinimi -tutustumisleikki, jonka avulla saadaan hauskasti selville osallistujien nimet ja tutustutaan käsitteisiin koodiavain, enkoodaus ja dekoodaus.
  • Karkkirobotti -harjoituksen avulla tutustutaan tietokoneettomasti koodauksen peruskäsitteisiin: liikkumiskomennot ja toistorakenne.

18:30 Tauko

18:40 Code.org harjoitukset tietokoneella

  • Code.org visuaalisessa koodausympäristössä tutustutaan perusrakenteisiin: kirjastofunktiot, toistorakenteet ja ehtolauseet.

19:20 Koodikerho-toiminnan esittely, loppusanat

19:30 Tilaisuus päättyy

Mukaan mahtuu kaksitoista lasta aikuisen avustajansa kanssa. Ole nopea, sillä paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Tilaisuudessa on tarjolla pientä välipalaa.

Tilaisuus on maksuton. Koodausillan vetäjänä toimii Kodarit Oy:n kautta ohjaaja Marika Könönen.

Ilmoittautumiset maksuttomaan tilaisuuteen osoitteessa: bit.ly/2GQp36c

Seuraa Koodikerhoa!