Lasten koodausilta 4.2.2019 Helsingissä – ilmoittaudu mukaan!

Psst, pikkukoodarit!

Valtakunnallinen Koodikerho-verkosto järjestää yhteistyössä Nitorin kanssa 4.2.2019 lasten koodausillan Helsingissä. Tilaisuus tarjoaa 7-10 -vuotiaille tuleville talenteille mahdollisuuden tutustua ohjelmoinnin alkeisiin. Aiempaa kokemusta ei tarvitse olla – riittää että sinulta löytyy avointa ja leikkisää mieltä!

Mukaan tarvitaan vain aikuinen avustaja ja innokas pikkukoodari. Omaa läppäriä et tarvitse vaan tilaisuudesta löytyy konepaikat kaikille.

Aika: Maanantaina 4.2.2019 kello 17.00 – 19.00
Paikka: Nitor, Aleksanterinkatu 46, Helsinki

Koodausillan aikana lapset pääsevät tutustumaan ohjelmoinnin peruskäsitteisiin sekä harjoittelemaan hauskojen visuaalisten harjoitusten avulla ohjelmoinnin perusrakenteita kuten kirjastofunktioita, toistorakenteita ja ehtolauseita.

Mukaan tilaisuuteen mahtuu viisitoista lasta aikuisen avustajansa kanssa. Ole nopea, sillä paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Tilaisuudessa on tarjolla pientä välipalaa.

Tilaisuus on maksuton. Ilmoittautuminen päättyy 30.1.2019.

 

Koodausillan vetäjänä toimii Jukka Miettinen Nitorilta. Mukana koodausiltaa tukemassa myös Soluto Oy, joka tarjoaa laitteet tilaisuuteemme.

Seuraa Koodikerhoa!