Lähde mukaan Koodikerho-toimintaan ilmoittautumalla vapaaehtoiseksi ohjaajaksi!

Syksyn kerhot ovat päättymäisillään ja on aika suunnata katse ensi kevään Koodikerhoihin. Suuri kiitos kaikille syksyn Koodikerhoja vetäneille vapaaehtoisille ohjaajillemme – olette olleet mukana tekemässä hienoa ja arvokasta työtä lasten ohjelmointiosaamisen eteen!

Etsimme jatkuvasti Koodikerho-verkostoomme mukaan lisää uusia innokkaita vapaaehtoisia ohjaajia vetämään kerhoja ympäri Suomea. Koodikerhot järjestetään alueen yhteistyökoulujen tarjoamissa tiloissa. Me valtakunnallisena Koodikerho-verkostona tarjoamme ohjaajalle valmiit opetusmateriaalit, puitteet ja perehdytyksen – sitoudut vain hoitamaan paikallisen Koodikerhon vetämisen kerran viikossa. Tällä hetkellä kaipaamme lisää ohjaajia erityisesti seuraavilta alueilta:

  • Helsinki
  • Vantaa
  • Espoo
  • Tampere
  • Porvoo
  • Nurmijärvi
  • Seinäjoki

Kerhon vetäjäksi voi ryhtyä kuka tahansa asiasta innostunut aikuinen: niin opettajat, koodarit kuin ohjelmoinnista kiinnostuneet lasten vanhemmat.  Tärkeintä on, että kerhon vetäjä on varustettu avoimella ja leikkisällä mielellä.

Lähde siis mukaan Koodikerhon toimintaan täyttämällä oheinen lomake ja vinkkaa asiasta myös ohjelmointitaitoiselle kaverillesi!

Seuraa Koodikerhoa!