Lähde mukaan Koodikerho-toimintaan ilmoittautumalla vapaaehtoiseksi ohjaajaksi!

On aika suunnata katse tulevan kevään 2019 Koodikerhoihin. Suuri kiitos kaikille viime syksyn Koodikerhoja vetäneille vapaaehtoisille ohjaajillemme – olette olleet mukana tekemässä hienoa ja arvokasta työtä lasten ohjelmointiosaamisen eteen!

Etsimme jatkuvasti Koodikerho-verkostoomme mukaan lisää uusia innokkaita vapaaehtoisia ohjaajia vetämään kerhoja ympäri Suomea. Koodikerhot järjestetään alueen yhteistyökoulujen tarjoamissa tiloissa ja tuella. Me valtakunnallisena Koodikerho-verkostona tarjoamme ohjaajalle valmiit opetusmateriaalit, tuen ja sparrauksen kerhon aloittamiseksi – sitoudut vain hoitamaan paikallisen Koodikerhon vetämisen kerran viikossa. Tällä hetkellä kaipaamme lisää ohjaajia erityisesti seuraavilta alueilta:

  • Helsinki
  • Vantaa
  • Espoo
  • Tampere
  • Porvoo
  • Nurmijärvi
  • Seinäjoki
  • Siuntio
  • Kouvola
  • Masku

Kerhon vetäjäksi voi ryhtyä kuka tahansa asiasta innostunut aikuinen: niin opettajat, koodarit kuin ohjelmoinnista kiinnostuneet lasten vanhemmat.  Tärkeintä on, että kerhon vetäjä on varustettu avoimella ja leikkisällä mielellä.

Lähde siis mukaan Koodikerhon toimintaan täyttämällä oheinen lomake ja vinkkaa asiasta myös ohjelmointitaitoiselle kaverillesi!

Seuraa Koodikerhoa!