Uusia Koodikerhoja käynnistynyt ympäri Suomea!

Syyslukukausi on lähtenyt vauhdilla taas käyntiin! Iloksemme voimme todeta, että uusia Koodikerhoja on käynnistynyt ympäri Suomea. Suuri kiitos kaikille Koodikerho-verkostoon mukaan ilmoittautuneille vapaaehtoisille ohjaajille sekä mukaan lähteneille yhteistyökouluille.

Syksyllä 2018 käynnistyneet uudet Koodikerhot:

  • Tikan koulu, Jyväskylä
  • Vaunukankaan koulu, Tuusula
  • Niemenrannan koulu, Oulunsalo
  • Pasilan peruskoulu (Savonkadun toimipiste), Helsinki

Löydät aktiiviset Koodikerhot sivustoltamme ylläpitämästämme kartasta. Päivitämme jatkuvasti kerhokarttaa, kun saamme tietoa uusista käynnistyneistä kerhoista.

Etsimme jatkuvasti Koodikerho-verkostoon lisää uusia innokkaita vapaaehtoisia ohjaajia vetämään kerhoja ympäri Suomea. Vetäjäksi voi ryhtyä kuka tahansa asiasta innostunut aikuinen, niin opettajat, koodarit kuin ohjelmoinnista kiinnostuneet lasten vanhemmat – lähde siis mukaan toimintaan tai vinkkaa ohjelmointitaitoiselle kaverillesi asiasta!

Ilmoittautuminen >>

Seuraa Koodikerhoa!