Kodklubben – ruotsinkielinen Koodikerho

Koodikerhossa on ollut aiemmin mukana muutamia ruotsinkielisiä kerhoja, mutta nyt on avattu ruotsinkielisiä kerhoja varten Kodklubben.fi ja jatkossa ruotsinkielisiä kerhoja tulee olemaan merkittävästi enemmmän. Kodklubben on Finlands Svenska Ungdomsförbund FSU:n hallinnoima hanke joka tarjoaa tukea kerhojen perustamiseen Pohjanmaalla, Turunmaalla ja Uudellamaalla.

FSU on ruotsinkielisten nuorisoseurojen katto-organisaatio ja kulttuurisen nuorisotyön toimija. FSU tukee yhdistyksiä, kouluja ja yksittäisiä henkilöitä jotka haluavat järjestää koodikerhon omalla paikkakunnallaan. Paikallinen kerhotoiminta tulee toimia itsenäisesti ja tarpeen mukaan saamaan tukea FSU:lta.  Me autamme kerhoja perustamisvaiheessa tarjoamalla ohjaajille ruotsinkielisen opetusmateriaalin ja apua sopivan tilan löytämiseen.

Jos haluat ryhtyä Koodikerhonohjaajaksi tai vaikka tunnet jonkun joka voisi toimia ohjaajana ja haluat tarjota tilan kerhoa varten, ilmoittaudu osoitteessa kodklubben.fi/anmal.

Kodklubben-hankkeen vetäjänä ja ruotsinkielisten kerhojen koordinaattorina toimii Kim Lindström, jolta saa lisätietoja osoitteesta kodklubben@fsu.fi tai puhelimella 050 5020161. Lisätietoja ruotsiksi löydät osoitteesta: kodklubben.fi

Seuraa Koodikerhoa!