Koodikerholle kunniamaininta Open Finland Challenge -kilpailussa

 

taulu

Koodikerho osallistui tänä vuonna Open Knowledge Finland Ry:n järjestämään Open Finland Challenge 2015 -kilpailuun. Koodikerho.fi valittiin omasta sarjastaan kilpailun finaaliin eli 8 parhaan työn joukkoon, sekä saimme kunniamaininnan. Muut kunniamaininnan saajat Science and Education -sarjassa olivat Koodiaapinen.fi ja Scratch-klubi. Kaikkiaan kilpailuun osallistui yli 150 työtä.

Tuomariston perustelut Koodikerhon palkinnolle olivat:

Ajankohtainen aihe (koodauksen opetus kouluissa, kerhotoiminnan tarve). Valmis ja helposti käyttöönotettava materiaali, joka madaltaa kerhotoiminnan käynnistämistä. Riittävästi näyttöä onnistumisesta: kymmeniä kerhoja toiminnassa ympäri Suomea.

Tämä palkinto oli hieno päätös tälle vuodelle, ja se kuuluu kaikille Koodikerhon toimijoille, vapaaehtoisille, kerhojen vetäjille ja tietysti kerholaisille!

Otto Kekäläisen esitysmateriaali finaalissa: http://www.slideshare.net/ottokekalainen/koodikerhofiesittely-open-finland-challenge-2015
Lisää kilpailusta: http://openfinlandchallenge.fi/

Seuraa Koodikerhoa!