Koodikerholaiset Roviolla

Espoolaisen Hansakallion koulun Koodikerholaiset pääsivät tutustumisvierailulle Roviolle 5.11.2015. Kerholaisten vanhemmat toimivat kuskeina, joten matka sujui ripeästi lämpimässä marraskuun säässä.

Jussi Immonen kertoo pelien tekemisestä ja kuuntelee lasten ideoita
Jussi Immonen kertoo pelien tekemisestä ja kuuntelee Koodikerholaisten peli-ideoita.

Keilarannassa kerholaiset pääsivät kurkkaamaan Rovion showroomiin. Pikaisten ostosten ja tuotteisiin tutustumien jälkeen ajettiin hissillä 7. kerrokseen. Siellä Koodikerholaisille oli tarjolla maistuvia hodareita ja vihaistenlintujen nimikkojuomaa.

Jussi Immosen johdolla puhuttiin pelaamisesta ja pelien ominaisuuksista. Koodikerholaiset kuulivat pelien kehittämisestä ja Hansakallion tiimi pääsi kehittämään ihan omaa peliä. Ideointivaihe oli lennokas ja mieluinen kerholaisille. Hansakalliolaisten pelin tapahtumat sijoittuivat niin maahan, kuin avaruuteenkin.

Hanna-Mari Nurmikolu kertoo fanipostista
Hanna-Mari Nurmikolu kertoo fanipostista.

Hanna-Mari Nurmikolu kertoi, mitä kaikkea Roviolla tehdään. Sitten näimme toukokuussa 2016 julkaistavan Angry Birds -elokuvan trailerin. Hanna-Mari kertoi, että Rovio saa valtavat määrät fanipostia. Postista on monenlaista iloa pelin tekijöille. Iloa jaetaan myös eteenpäin. Esimerkiksi viisivuotiaan Danielin ideoima pelitaso toteutettiin ja se pääsi mukaan oikeaan peliin.

Demolaitteet testattavana
Demolaitteet testattavana.

Koodikerholaisista oli huikeaa päästä testaamaan virtual experience -demolaitetta. Koodikerholaiset pääsivät Redin höyhenissä seikkailemaan huvipuistoon.

Ennen kotiinlähtöä Koodikerholaiset kurkistelivat Rovion tiloihin. Käytävien seinillä komeili tekijöiden potretteja, kuvakäsikirjoituksia, nimikirjoituksia sekä näytteitä oheistuotteista.

Kiitos Roviolle antoisasta yritysvierailusta!

Terveisin Hansakallion Koodikerholaiset

 

Seuraa Koodikerhoa!