Tule tapaamaan Koodikerholaisia – yhteisötapaamiset 8. ja 9.12.

Kutsumme kaikki kiinnostuneet taas tapaamisiin Helsingissä ja Tampereella. Pääset tapaamaan Koodikerhon aktiiveja, kerhojen vetäjiä ja muita yhteisön jäseniä. Erityisesti jos olet aloittamassa Koodikerhoa tai vielä mietit asiaa, kannattaa tulla paikalle! Toivomme myös, että mahdollisimman moni nykyinen kerhonvetäjä tulisi kertomaan kokemuksia ja jakamaan oppeja! Ennen tapaamiseen osallistumista voit tutustua aiheeseen lukemalla Koodikerhon ohjaamisesta täällä: Kokemuksia Koodikerhon ohjaamisesta.

Tampereen tapaamisen yhteydessä pääset halutessasi seuraamaan samassa tilassa Kodareiden järjestämää “Kokeillaan koodausta” -kurssia, jossa aiheena on tällä kertaa code.org-robotti alkaen klo 18.00.

Näihin tapaamisiin voi osallistua myös virtuaalisesti, keskustelukanavalla #koodikerho johon kannattaa muutenkin tutustua! Sinne voi liittyä pyytämällä kutsun Koodiklinikka.fi:stä, tämä kannattaa tehdä hyvissä ajoin ennen tapaamisia.

Tiistaina 8.12. klo 17:00 Helsingissä
Futurice
Annankatu 34 B, 8.kerros
Järjestämässä Otto Kekäläinen

Keskiviikkona 9.12. klo 17:00 Tampereella
Uusi Tehdas / New Factory
Väinö Linnan aukio 15, 3. kerros (Finlaysonin alueella)
Järjestämässä Anni Moilanen ja Jukka Eklund

Pyydämme ilmoittautumaan osoitteeseen info@koodikerho.fi, jotta osaamme varautua järjestelyissä.

kodarit
Kodarit Uudella tehtaalla

Seuraa Koodikerhoa!