Koddagen 2015 med FSU

Koodikerho järjestää yhteistyössä ruotsinkielisen nuorisoseuraliikkeen FSU:n kanssa lasten koodipäivän Helsingissä 31.10. Meillä on jo yksi ruotsinkielinen koodikerho, mutta FSU-yhteistyön kautta pyrimme rakentamaan systemaattisempaa ruotsinkielistä toimintaa, jotta koodikerhot kattaisivat tasaisesti koko Suomen.

Välkommen till Koddagen den 31 oktober 2015!

Vill du prova på att koda? Är du mellan 6-12 år och vill lära dig att koda? Ta med en vuxen, ditt syskon eller din kompis och en dator (padda går också) och kom lördagen den 31 oktober 2015 kl. 11-15 till G18, Georgsgatan 18, Helsingfors.
Du kommer att få prova på att koda både med och utan dator och du får prova på allt roligt du kan göra med kod.

Koddagen är gratis men deltagare måste anmäla sig i förväg via formuläret på sidan http://koddagen.sve.fi/kod/

Koddagen dras av Kodklubbens handledare och ger en par timmars försmak hurdant det vore att vara med i en Kodklubb.

Koddagen har arrangerats av Kim Lindström / FSU, inom en utredning finansierad av Svenska kulturfonden, tillsammans med Ant Simons / Webbhuset Ab som planerar och bjuder på webbsajten. SFV står för utrymmet i G18.

Seuraa Koodikerhoa!